Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-01@22:16:48 GMT

دانستنی‌هایی درباره‌ی بشقاب‌پرنده

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۷۴۹۲۱

دانستنی‌هایی درباره‌ی بشقاب‌پرنده

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، بشقاب‌پرنده یکی از آن موضوعات جذابی است که همه ما تا به حال درباره آن یا شنیده ایم و یا خوانده ایم. حتی فیلم‌هایی هم درباره این بشقاب‌های معروف ساخته شده است. اما از آن جا که اطلاعات درباره بشقاب پرنده هنوز به شکل یک راز باقی مانده است، دانش بشر درباره این موضوع کم است و دانشمندان همچنان به دنبال کشف اطلاعات تازه هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افراد زیادی از کشور‌ها و شغل‌های مختلف، مشاهده بشقاب پرنده را گزارش داده اند، اما مدرکی در دست نیست که این مشاهدات درست باشند. بعضی از مردم به موجودات فضایی و بشقاب پرنده معتقدند و آن‌ها را در گروه علمی- تخیلی قرار می‌دهند.

حالا که صحبت از این شی عجیب شد، خوب است چند نکته جالب درباره آن‌ها بدانید:

بشقاب پرنده تنها عبارت استفاده شده برای اشاره به این اجسام نیست. عبارت پدیده هوایی ناشناخته یک عبارت گسترده‌تر است که دانشمندان از آن استفاده می‌کنند.

افرادی از مکان‌ها و با شغل‌های متفاوت مشاهده بشقاب پرنده را گزارش داده اند. طبق آمار، ۵ تا ۷ درصد مردم جهان بشقاب‌پرنده را دیده اند و ۱۰ تا ۱۵ درصد مردم با کسی در تماس هستند که یک بشقاب پرنده دیده است.

تا به حال، هیچ بشقاب پرنده‌ای به هنگام ورود به جو زمین در رادار مشاهده نشده است. طبق مرکز گزارش هوانوردی ملی در پدیده‌های ناشناخته، بعضی از بشقاب پرنده‌ها دارای خصوصیات الکترومغناطیسی خاص هستند که ریز پردازشگر‌ها را مختل کرده و تاثیر معکوس بر سیستم‌های هوانوردی دارد.

قانونی در آمریکا وجود دارد که تماس با موجودات ماورایی یا وسایل نقلیه شان را برای شهروندان آمریکایی غیر قانونی کرده است.

بیشتر بخوانید

۱۰ تصویر تاریخی و نایاب از بیگانگان و موجودات فضایی

اولین کسی که بشقاب‌پرنده دید

اولین کسی که مشاهده بشقاب‌پرنده را گزارش داد خلبان کنت آرنولد در تاریخ ۲۴ ژوئن ۱۹۴۷ بود. در این گزارش او ۹ جسم صفحه مانند در حال پرواز بالای کوهی در نزدیکی واشنگتن مشاهده کرد. گزارش دهنده نام «نعلبکی پرنده» را بر آن‌ها گذاشت و این نام وارد جامعه شد.

۱۲۶۱۸ مورد مشاهده بشقاب پرنده به کتاب پروژه آبی بین سال‌های ۱۹۴۷ و ۱۹۶۹ گزارش شده است. کتاب پروژه آبی یک آژانس تحقیقاتی بشقاب‌پرنده است که در پایگاه نیروی هوایی رایت پترسون قرار دارد. تا به امروز، ۷۰۱ مورد از این مشاهدات ناشناخته باقی مانده اند.

در اواخر دهه ۱۹۳۰ برنامه‌ای رادیویی با عنوان «جنگ کیهان ها» پخش می‌شد. این برنامه آن قدر واقعی بود که صد‌ها نفر فکر کردند آمریکا مورد تهاجم بشقاب پرنده و موجودات فضایی قرار گرفته است.

طبق گفته برخی از طرفداران بشقاب‌پرنده و موجودات فضایی، مردان سیاه پوش وجود دارند.

بتی و بارنی هیل اولین افراد ربوده شده به دست موجودی فضایی بودند. آن‌ها ادعا کردند که موجودات فضایی آن‌ها را از جاده همپشایر ربوده اند.

اولین عکس‌ها از یک موجود فضایی و بشقاب پرنده در سال ۱۸۸۳ و به دست فضانورد، خوزه بونیلا، در مکزیک گرفته شد.

منبع:نوجوان‌ها

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بشقاب پرنده بشقاب پرنده موجودات فضایی مشاهده بشقاب پرنده بشقاب پرنده موجودات فضایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۷۴۹۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام پرنده رکورد جهانی بالاترین ارتفاع پرواز را در اختیار دارد؟ (+عکس)

وقتی به پرنده‌ای نگاه می‌کنید که در دوردست در حال پرواز است، به این فکر کرده‌اید که تا چه ارتفاعی می‌تواند بالا برود؟

به گزارش یورو نیوز، گونه‌ای که رکورد بالاترین ارتفاع پرواز را در بین تمامی پرندگان در اختیار دارد، کرکس دال روپل (Gyps rueppellii) است. در سال ۱۹۷۳ میلادی یک کرکس روپل با یک هواپیمای تجاری در ارتفاع ۱۱ هزار و ۳۰۰ متری بر فراز ساحل عاج در غرب آفریقا برخورد کرد. 

هواپیما علیرغم اینکه یکی از موتورهایش را از دست داد، موفق به فرود شد. اما پرنده چندان خوش‌شانس نبود و جان سالم به در نبرد. تنها چیزی که از این پرنده باقی مانده بود ۵ پر کامل و ۱۵تکه پر کوچک‌تر بود که البته همین‌ها هم برای شناسایی گونه و تأیید اوج‌گیری باورنکردنی این پرنده کافی بودند.

این پرنده، بومی منطقه ساحل صحرا در آفریقا است و در چندین کشور از جمله زیمبابوه، سنگال و اتیوپی یافت می‌شود. طول بال‌های قدرتمند این پرندگان به بیش از ۲ متر می‌رسد، با این وجود این کرکس‌های روپل به ندرت در پرواز از آنها استفاده می‌کنند.

در واقع این کرکس‌ها در صعود پیوسته خود به ارتفاعات بالا و برای اوج‌گیری و جستجوی طعمه، غالبا روی ستون‌های گرمایی و بالارونده جو سوار می‌شوند.

دانشمندان می‌گویند کاملاً محتمل است که رویداد ۱۹۷۳ و برخورد یک کرکس روپل با هواپیمای تجاری یک استثنا بوده باشد. در واقع دلایلی وجود دارد که چرا معمولاً پرندگان در کنار هواپیماهای مسافربری در ارتفاع بالا دیده نمی‌شوند. یکی از عمده‌ترین این دلایل به اکسیژن مربوط می‌شود.

کرکس دال روپل

از دیگر رقبای کرکس روپل در ارتفاعات، می‌توان به درنای خاکستری اشاره کرد. محققان یکی از این درناها را در ارتفاع ۱۰ هزار متری به هنگام فرار از یک عقاب در کوه‌های هیمالیا ثبت کرده‌اند. یک غاز سرنواری نیز در ارتفاع ۷۳۰۰ متری در این ناحیه مشاهده شده است.

از زمان ثبت این موارد و حتی با وجود فناوری‌های مدرن ردیابی، تا کنون هیچ سابقه‌ای از نزدیک شدن یک پرنده دیگر به رکورد کرکس روپل به دست نیامده و به همین خاطر حدنصاب اوج‌گیری در آسمان همچنان در اختیار این پرنده است.

این در شرایطی است که اتحادیه بین‌المللی حفاظت از طبیعت، کرکس روپل را در فهرست پرندگان در معرض خطر جدی طبقه‌بندی کرده است. 

این گونه از کرکس‌ها، مانند بسیاری از پرندگان مشابه آفریقایی، با خطر از دست دادن زیستگاه، شکار و کاهش دسترسی به تنها منبع غذایی خود یعنی لاشه‌ها تهدید می‌شوند.

مسمومیت حاصل از آفت‌کش‌هایی نظیر «کربوفوران» همینطور داروی دیکلوفناک نیز در کاهش جمعیت این پرندگان موثر بوده است. 

دیکلوفناک معمولا به عنوان ضد التهاب در درمان‌های دامپزشکی استفاده می‌شود، اما اگر کرکس‌های روپل لاشه حیواناتی را که چنین دارویی را مصرف کرده‌اند بخورند، ممکن است تلف شوند.

این موضوع زمانی تعجب‌آور می‌شود که بدانیم کرکس‌های روپل می‌توانند بدون هیچ مشکلی گوشت آلوده به سیاه‌زخم و بوتولیسم را بخورند و هضم کنند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • (ویدئو) ماجرای نجات یک پرنده هما در پنجشیر افغانستان
  • ۵ «آخرالزمان» تماشایی که در سال ۲۰۲۴ خواهیم دید!
  • نجات يک رأس بره آهو در شهرستان خوسف
  • ظهور خودروهای پرنده در آسمان چین/ ثبت سفارش در سال جاری!
  • کدام پرنده رکورد جهانی بالاترین ارتفاع پرواز را در اختیار دارد؟ (+عکس)
  • تا کنون موردی از بیماری «تب کریمه کنگو» در لرستان مشاهده نشده است
  • پرنده‌ای که تا ارتفاع بیش از ۱۱ هزار متری پرواز می‌کند
  • رکورد جهانی ارتفاع پرواز با این پرنده زده شد
  • چرا هنوز با موجودات فضایی ارتباط برقرار نکرده‌ایم؟
  • نظریهٔ تکامل سوء تفاهمی بیش نیست