Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-01@20:08:28 GMT

چینی‌ها به‌دنبال شناسایی موجودات فرازمینی

تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۴۴۵۴۵۰

چینی‌ها به‌دنبال شناسایی موجودات فرازمینی

سازمان فضایی چین هر نوع نشانه‌ای از کاوشگرهای فضایی بیگانه و حیات در منظومه شمسی را تشخیص می‌دهد.

به گزارش خبرنگار ایمنا، قرن‌هاست که انسان‌ها به دنبال نشانه‌ای از بیگانگان در خارج از کره زمین هستند و در چند دهه گذشته به واسطه توسعه روزافزون فناوری‌های فضایی تلاش برای شناسایی ردپای فضایی‌ها افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سازمان فضایی چین تلسکوپ رادیویی عظیمی را طراحی کرده است که هر نوع سیگنال بیگانه‌ای در منظومه شمسی را تشخیص داده و می‌تواند اطلاعات دقیقی از حیات فرازمینی ارائه دهد.

اگرچه این اولین بار نیست که سازمان‌های فضایی از تجهیزات پیشرفته برای ارتباط با بیگانگان و شناسایی هرگونه نشانه‌ای از حیات در اقصی نقاط منظومه شمسی استفاده می‌کنند ولی تلسکوپ رادیویی فست(FAST) توانایی بیشتری نسبت به سایر تجهیزاتی که در این زمینه فعال هستند دارد و می‌توان امیدوار بود که در آینده نه چندان دور اطلاعاتی از نقاط تاریک کیهان به‌دست آورد. در حقیقت استفاده از تلسکوپ FAST را می‌توان دروازه‌ای برای ورود داستان‌های علمی-تخیلی به صنعت فضایی دانست.

تلسکوپ‌های رادیویی در هر لحظه از شبانه‌روز امواج منتشر شده در کیهان را تشخیص داده و برای ردیابی منبع ارسال آن امواج این تلسکوپ‌ها سیگنال‌هایی را به فضا ارسال کرده و نقطه تلاقی موج ارسال شده را به عنوان محل ارسال سیگنال تعیین می‌کند. دانشمندان معتقدند تمدن‌های احتمالی در منظومه شمسی برای ارتباط با سایر موجودات از امواج الکترومغناطیسی استفاده می‌کنند ولی ماشین‌های فضایی موجود در زمین توانایی شناسایی این امواج را ندارند. امواج الکترومغناطیسی با توجه به طول موج و فرکانس آن‌ها مسافت بسیار زیادی در در کیهان طی می‌کند و حتی ممکن است سیگنالی از خارج از منظومه شمسی تا حوالی زمین رسیده باشد. برخی از فرضیات موجود در حوزه اکتشافات فضایی حاکی از آن است که بیگانگان هزاران سال پیش به زمین آماده و تغییراتی را در سیاره آبی ایجاد کرده‌اند.

منبع: آنا

کد خبر 530150

منبع: ایمنا

کلیدواژه: تلسکوپ چین منظومه شمسی تازه های فضا حیات فرازمینی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق منظومه شمسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۴۵۴۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین تصاویر تلسکوپ فضایی اینشتین پروب چین منتشر شد

چین اولین تصاویر گرفته شده توسط ماهواره پرتو ایکس "اینشتین پروب" را منتشر کرد. - اخبار ویژه نامه‌ها -

به گزارش خبرنگار فضا و نجوم خبرگزاری تسنیم، چین روز شنبه اولین مجموعه تصاویر شناسایی شده توسط مأموریت ماهواره "اینشتین پروب" (EP) خود را در یک انجمن موازی از مجمع 2024 ژونگ‌گوان‌چون در پکن منتشر کرد.

این تصاویر شامل نمای مرکز کهکشان راه شیری، یک گذرای پرتو ایکس و نمای کهکشان خرچنگ است.

ماهواره "اینشتین پروب" که در ژوئن 2022 پرتاب شد، به عنوان "گیرنده انفجارهای کیهانی" عمل می‌کند و با هدف کشف و بررسی گذراهای پرتو ایکس و اجرام سماوی فوران‌کننده در جهان و صدور هشدارهای اولیه برای هدایت سایر تجهیزات نجومی برای رصدهای بعدی طراحی شده است.

این ماهواره مجهز به دو تلسکوپ پرتو ایکس است: تلسکوپ میدان گسترده (WXT) و تلسکوپ میدان دید متمرکز (FXT). WXT برای رصد آسمان در میدان دید وسیع طراحی شده است، در حالی که FXT برای رصد اشیاء خاص با جزئیات بیشتر طراحی شده است.

انتشار این تصاویر اولین گام مهم در مأموریت "اینشتین پروب" است و نشان‌دهنده توانایی آن در رصد پدیده‌های پرتو ایکس با وضوح بالا در سراسر جهان است. دانشمندان امیدوارند که این ماهواره به آنها در درک بهتر ماهیت گذراهای پرتو ایکس، سیاهچاله‌ها و سایر اجرام سماوی پرانرژی کمک کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نقشه‌ تلسکوپ فضایی «جیمز وب» از آب‌وهوای یک سیاره فراخورشیدی
  • فضانوردان چینی پس از ۶ ماه به زمین بازگشتند
  • ۳ فضانورد چینی به زمین بازگشتند
  • تصاویر شگفت‌انگیز جیمزوب از سحابی سر اسب 
  • چرا هنوز با موجودات فضایی ارتباط برقرار نکرده‌ایم؟
  • خورشید: ساختار و چرخه حیات تنها ستاره منظومه شمسی
  • عکاسی از اسب فضایی با جزییات دقیق
  • تصاویر تلسکوپ فضایی وب از یک سحابی در فاصله ۱۳۰۰ سال نوری
  • تازه‌ترین شواهد از وجود سیاره X در لبه تاریک منظومه شمسی
  • اولین تصاویر تلسکوپ فضایی اینشتین پروب چین منتشر شد