Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین و به نقل از روزنامه سان، این تحقیق به میل ذاتی انسان برای دانستن اینکه آیا ما اولین و تنها جامعه توسعه یافته جهان هستیم یا خیر، می‌پردازد.

محققان بررسی کرده‌اند که آیا یک جامعه توسعه‌یافته می‌توانسته بیش از ۲.۵ میلیون سال پیش در زمین ساکن شده باشد یا خیر.

این مطالعه می‌نویسد: «تمدن صنعتی ما (تاکنون) تقریبا ۳۰۰ سال دوام آورده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از آن زمان، ما روی زمین اثری از خود بر جای گذاشته‌ایم، اما اگر جامعه فردا به پایان برسد، میلیون‌ها سال بعد نیز قابل تشخیص است که جوامعی بر روی زمین زندگی کرده‌اند.»

این مطالعه به طور موثر می‌پرسد، اگر پیش از ما جامعه‌ای پیشرفته روی زمین وجود داشته باشد، چگونه آن را می‌توانیم بیابیم و بشناسیم؟

ساختارها و بدنه یک جامعه توسعه یافته‌های باستانی، شانس بسیار کمی برای پیدا شدن و کشف شدن دارند.

این مطالعه می‌نویسد: «بخشی از حیات که فسیل می‌شود، همیشه بسیار کوچک است و به‌طور گسترده‌ای به عنوان تابعی از زمان، آثار چندانی را برجای نمی‌گذارد. بافت‌های نرم در طول زمان از بین می‌روند و تنها بافت‌های سخت و استخوان‌ها باقی می‌مانند.»

کشف یک جامعه توسعه یافته‌های باستان‌شناسی نیز به دلیل هرج و مرج و ویرانی مورد نیاز برای از بین بردن یک تمدن، دشوار است. به‌طور کلی نشانه‌های زندگی ممکن است در زمان از دست برود.

آدام فرانک، نویسنده این مطالعه به واشنگتن پست گفت: «پس از چند میلیون سال، هر گونه یادآوری فیزیکی از تمدن شما ممکن است از بین برود، بنابراین باید به دنبال ناهنجاری‌های رسوبی باشید، چیزهایی مانند تعادل‌های شیمیایی مختلف که فقط عجیب به نظر می‌رسند».

جیمز فلتون، خبرنگار IFLScience نوشت که تاثیر ما بر روی رکورد زمین‌شناسی ممکن است در میلیون‌ها سال فقط چند سانتی‌متر ضخامت داشته باشد.

بیشتر بخوانید:

ارسال اثر هنری برای موجودات فضایی | فضاپیمای اقلیدس حامل پیام زمینی‌ها برای بیگانگان است

هر چه یک جامعه بیشتر دوام بیاورد، ردپای آن در سیاره‌اش بزرگ‌تر خواهد بود، اما این مطالعه اشاره می‌کند که یک جامعه طولانی‌تر روش‌های کارآمدتری برای پایداری خواهد داشت. جامعه پیچیده‌ای که خودش را پاک می‌کند، بدون نگاه دقیق به سختی پیدا می‌شود.

انسان‌های مدرن با چالش دور انداختن برخی از دائمی‌ترین تأثیرات ما بر روی زمین مواجه هستند.

این مطالعه درباره چگونگی یافتن امضای انسان بر روی زمین نیز می‌نویسد: «ما حدس می‌زنیم که برخی از ردیاب‌های خاص که منحصر به فرد هستند، به‌ویژه مولکول‌های مصنوعی پایدار، پلاستیک‌ها و (بالقوه) ریزش رادیواکتیو بسیار طولانی‌مدت در صورت وقوع فاجعه هسته‌ای، ردپای ما بر روی کره‌مان خواهند بود.»

انسان‌ها همچنین نشانه‌های ماندگار وجود خود را نیز در فضا قرار داده‌اند.

کد خبر 692214 برچسب‌ها تاریخ - باستان‌ شناسی صنعت تمدن فسیل فضا - توریسم - سفر

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: تاریخ باستان شناسی صنعت تمدن فسیل فضا توریسم سفر جامعه توسعه یافته یک جامعه روی زمین بر روی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۴۹۳۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تفاهم‌نامه‌های مطالعه توسعه ۱۶ میدان گازی با ۶.۴ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری امضا شد

تفاهم‌نامه‌های مطالعه توسعه ۱۶ میدان گازی برای افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی تولید گاز کشور با سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلاری هلدینگ‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی با حضور وزیر نفت امضا شد.

به گزارش خبرنگار شانا، تفاهم‌نامه توسعه میدان‌های گازی با توان هلدینگ‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی امروز (سه شنبه، ۱۱ اردیبهشت) با حضور جواد اوجی، وزیر نفت، محسن خجسته‌مهر، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران، مرتضی شاهمرزایی، مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی و جمعی از مدیران عامل صنعت نفت، گاز و پتروشیمی کشور امضا شد.

ارزش مجموع تفاهم‌نامه‌هایی که امروز امضا شد ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار برآورد می‌شود و با اجرای این طرح‌ها، ۱۲۷ میلیون مترمکعب به تولید گاز کشور با هدف تأمین پایدار خوراک پتروشیمی‌ها اضافه خواهد شد.

شرکت ملی نفت ایران برای توسعه میدان‌های گازی کشور با استفاده از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های شرکت‌های ایرانی، مذاکراتی پرشمار را با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی انجام داده است. در نتیجه این اقدامات، تفاهم‌نامه‌های مطالعه توسعه ۱۶ میدان گازی در جنوب، جنوب غرب کشور و خلیج فارس با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی امضا شد.

بر اساس این تفاهم‌نامه‌ها، مطالعه توسعه میدان‌های گازی زیره و خارتنگ و ساختار اکتشافی دارنگ با هدف افزایش ۲۴ میلیون مترمکعبی تولید گاز و با سرمایه‌گذاری یک میلیارد دلاری به شرکت پترو کاوه افق واگذار شد.  

مطالعه توسعه میدان‌های گازی سفید زاخور، سفید باغون و هالگان نیز به صورت مشترک به گروه گسترش نفت و گاز پارسیان و شرکت پتروپارس واگذار شد؛ سرمایه‌گذاری مورد انتظار برای توسعه این میدان‌ها، ۸۰۰ میلیون دلار پیش‌بینی‌شده که در نهایت ۲۷ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید گاز ایران اضافه خواهد کرد.

مطالعه توسعه مخازن خامی زیلایی و کارون و جمع‌آوری گازهای همراه مسجدسلیمان، طرح دیگری بود که تفاهم‌نامه مطالعه آن با شرکت سرمایه‌گذاری صندوق بازنشستگی کشوری (صباانرژی و پتروپالایش پارسوماش) امضا شد؛ بر اساس این تفاهم‌نامه، در پایان اجرای این پروژه‌ها، ۱۴.۲ میلیون مترمکعب به تولید گاز اضافه خواهد شد و برای رسیدن به این هدف سرمایه‌گذاری ۲ میلیارد دلاری مورد انتظار خواهد بود.

مطالعه توسعه میدان گازی عسلویه غربی و ایستگاه تقویت فشار کنگان با شرکت نوید زرشیمی دیگر تفاهم نامه ای بود که امروز امضا شد و قرار است با سرمایه گذاری ۶۰۰ میلیون دلاری، ۴۴ میلیون متر مکعب به ظرفیت تولید گاز کشور اضافه شود.

تفاهم‌نامه مطالعه توسعه مخازن خامی شهیدان، زیلایی و کارون به صورت مشترک با شرکت پتروشیمی مسجد سلیمان و شرکت توسعه پتروایران امضا شد و بر اساس آن ۱۱.۶ میلیون متر مکعب به تولید گاز افزوده می‌شود و در این مسیر ۱.۸ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری باید انجام شود.

مطالعه توسعه میدان‌های گازی میلاتون و رودک، بینک و رگ سفید با شرکت سرمایه‌گذاری نفت و گاز و پتروشیمی تامین (تاپیکو) با هدف افزایش ۷.۷ میلیون مترمکعبی تولید گاز و سرمایه‌گذاری ۹۵۰ میلیون دلاری تفاهم‌نامه دیگری بود که امروز امضا شد.

بر این اساس، مطالعه توسعه میدان‌های گازی اهواز و مارون خامی توسط شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس با هدف‌گذاری افزایش ۹.۸ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز در روز و سرمایه‌گذاری یک میلیارد دلار انجام خواهد شد.

در مجموع با اجرای این طرح‌ها و توسعه ۱۶ میدان گازی کشور، حدود ۱۲۷ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید گاز ایران اضافه خواهد شد که می‌تواند در جبران ناترازی گاز در فصل سرد سال، تامین پایدار خوراک پتروشیمی‌ها و افزایش صادرات گاز ایران نقش مهمی ایفا کند.

با تکمیل مطالعات تفاهم‌نامه‌های یادشده و امضا و اجرای قراردادهای آنها، افزون بر افزایش تولید گاز کشور و رفع ناترازی آن، پیش‌بینی می‌شود ۲۵ هزار فرصت شغلی مستقیم و غیرمستقیم به‌ویژه در استان‌ها و شهرهای محل اجرای طرح‌ها ایجاد شود.

براساس برنامه‌ریزی انجام شده یک درصد از حجم سرمایه‌گذاری‌ها برای انجام مسئولیت‌های اجتماعی شرکت ملی نفت ایران به‌ویژه در مناطق نفتخیز صرف خواهد شد.

در این طرح‌ها، برای نخستین بار هلدینگ‌ها و شرکت‌های پتروشیمی به‌منظور تامین پایدار خوراک مورد نیاز مجموعه‌های خود اقدام به مطالعه و توسعه بالادستی میادین گازی کشور می‌کنند که گامی موثر در راستای تأمین مطمئن و پایدار خوراک این صنایع، استفاده از سرمایه‌های انباشته شده در این مجموعه‌ها، استفاده حداکثری از ظرفیت‌ها و سرمایه‌گذاری‌های انجام‌شده در صنایع پتروشیمی و ثروت‌آفرینی برای کشور است.

دیگر خبرها

  • فضانوردان چینی پس از ۶ ماه به زمین بازگشتند
  • آماده پرتاب ماهواره برای دیگر کشورها هستیم/ پایگاه جدید فضایی ایران در چابهار دسترسی به مدارهای متوعی را فراهم می‌کند
  • ۳ فضانورد چینی به زمین بازگشتند
  • فضانوردان چین به زمین بازگشتند
  • نسل بشر زودتر از آنچه تصور می‌شود منقرض خواهد شد!
  • چین خاک سرخ مریخ را به زمین می‌آورد!
  • آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعه طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی/ بخش نخست
  • تفاهم‌نامه‌های مطالعه توسعه ۱۶ میدان گازی با ۶.۴ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری امضا شد
  • چرا هنوز با موجودات فضایی ارتباط برقرار نکرده‌ایم؟
  • آغاز سرمایه‌گذاری پتروشیمی‌ها در میادین گازی